• esp
  • cat

Pintura en general - Rehabilitació - Lloguer de camió

Pinturas Pacha - Benvinguts

Pintures Pacha som una empresa familiar amb més de 40 anys d'experiència, creada a base de molt esforç, serietat, lliurament i eficàcia. Ens avalen una extensa cartera de clients, i moltes ganes d'oferir el millor servei de rehabilitació, manteniment i decoració, ja sigui a grans i / o petites empreses, i particulars.

En el nostre afany per donar el millor servei, estem sempre en contacte amb les últimes innovacions tant en maquinària, com en pintures i revestiments. El nostre principal objectiu és oferir un servei personalitzat i d'alta qualitat, que garanteixi la satisfacció dels nostres clients.

Pintures Pacha té una àmplia plantilla de professionals, especialistes en el sector. A més treballem conjuntament amb els millors fabricants i les millors marques de pintures, revestiments i maquinària específiques.

La nostra empresa

Pintures Pacha és una empresa familiar amb àmplia experiència en el sector de la rehabilitació, manteniment i decoració d'edificis, de petites o grans empreses, públiques i privades. Disposem d'una plantilla de professionals que que ens permeten oferir un servei d'alta qualitat. En Pintures Pacha tenim la nostra pròpia flota de vehicles, així; com bastides, envestides o plataformes aèries pròpies. També màquines de projecció de morters, màquines d'alta pressió per chorreo, i d'altres tipus.

Els serveis que oferim són: decoració d'interiors, rehabilitació i obra nova, referits, col·locació de paper, servei de plataformes aèries i servei de màquines negre mètriques. Pintures Pacha pot oferir cobertura a Catalunya (Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona) i en la província de Saragossa.

“ La demanda ens exigeix créixer i el repte és clar, cal fer-ho sense perdre gens de l'essència que ens ha portat fins aquí ”

Lloguer de camió

En Pintures Pacha tenim la nostra pròpia flota de vehicles, així com bastides, envestides o plataformes aèries pròpies. També màquines de projecció de morters, màquines d'alta pressió per chorreo, i d'altres tipus, necessàries per a l'òptim desenvolupament de la nostra activitat professional, per difícil, o complicada que aquesta pugui resultar.

Parquets y Tarimas

Pinturas Pacha

En Pintures Pacha col·loquem parquet, paviments laminats, i revestiments decoratius al particular i professional. Ens adeqüem a les necessitats dels nostres clients i li oferim un servei d'orientació per a qualsevol tipus de projecte, sent la nostra atenció personalitzada i professional.

Garantías

Pintures Pacha en parquets i tarimes nostres treballs estan garantits, 5 anys de garantia a tot l'establiment des de la data de realització. Aquesta garantia és addicional a la garantia dels materials emprats. Som professionals de la instal·lació de Tarimes i Parquet a Lloret de Mar Girona i Catalunya.

Demani'ns pressupost sense compromís cv telf / fax 972 374 260 - 666 595 962 / 63