Pinturas Pacha
  • esp
  • cat

Pintura en general - Rehabilitació - Lloguer de camió

Pinturas Pacha - Rehabilitació interior / exterior

Pinturas Pacha

Pintures Pacha està especialitzada en la Rehabilitació i la restauració de façanes.

Tant el pas del temps, les agressions climatològiques així com les persones físiques, produeixen efectes que en el temps fan que es deteriorin els edificis. Aquest deteriorament afecta les condicions d'habitabilitat i genera riscos de despreniment a la via pública o en finques veïnes. Si no solucionem aquests problemes a temps, aquestes incidències que al principi poden semblen lleugeres, pots desencadenar en greus riscos tant per l'edifici com per a les persones ja siguin que visquin en ella o que simplement circulen pels seus voltants. A tot això cal afegir un enorme increment econòmic que d'haver-se esmenat a temps, no s'hauria produït un cost innecessari.

L'obligació de la conservació del seu immoble és responsabilitat exclusiva de la comunitat de veïns, però a més, amb l'entrada del Reial Decret del ITE (Inspecció Tècnica dels Edificis), és necessari i obligatori que els edificis amb una antiguitat superior a 40 anys compleixin amb l'esmentada ITE. Amb aquest nou Decret, la propietat està obligada per llei a contractar un tècnic per certificar la solidesa de l'edifici davant l'Administració Pública, ia solucionar de forma concreta i eficient qualsevol reparació d'aquells defectes greus que presenti l'edifici.

Pinturas Pacha

La rehabilitació de la façana pot ser preventiva (el més desitjable) o pot ser per solucionar una patologia que estigui present a l'edifici des de fa temps. També és possible que es faci per millorar el seu aspecte exterior, fer-lo més atractiu i modern, més segur i més eficient energèticament per al benefici de tots (dins de l'edifici i fora del mateix).

Cada edifici és diferent i és complicat emetre un veredicte a nivell genèric, però, ia títol orientatiu podem dir que quan fem una rehabilitació d'una façana, podem estendre longevitat i la seguretat del mateix, millorar considerablement el consum energètic de tot l'edifici, mantenir la valoració econòmica de l'edifici com a tal, reduir els costos de manteniment a resoldre qualsevol problema en el seu estat inicial, i en general, augmentar sense cap mena de dubte el benestar de tots els seus propietaris, ja sigui per l'aspecte estètic, ja sigui per l'augment en la valoració econòmica del mateix, o ja sigui per la tranquil·litat que proporciona el tenir les coses ben fetes.

Rehabilitem i restaurem les façanes de tot tipus d'estils arquitectònics, amb personal altament qualificat per a tal propòsit i amb l'aplicació de productes de les millors marques disponibles al mercat, adaptats a les necessitats de cada element.

Demani'ns pressupost sense compromís cv telf / fax 972 374 260 - 666 595 962 / 63