• esp
  • cat

Pintura en general - Rehabilitació - Lloguer de camió

Nota Legal

En compliment de la Llei 34/2002 de l'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, s'indiquen a continuació les dades de l'empresa:

PINTURAS PACHA
Avda. Passatge Alegrias, Nave 9 - 17310 Lloret de Mar
Apartado de Correos 612 - 17310 LLoret de Mar
TEL / FAX: 972 374 260 - 666 595 963 / 63
info@pinturaspacha.com
http://www.pinturaspacha.com

Propietat Intel·lectual

El codi font, dissenys gràfics i software, textos, informació i contingut de la web http://www.pinturaspacha.com estan protegits per la legislació espanyola sobre drets en Propietat Intel.lectual, i no es permet la reproducció i / o publicació total o parcial ni difusió sense el permís previ i per escrit de PINTURAS PACHA.

PINTURAS PACHA vetllarà pel compliment i la utilització dels continguts, exercint les accions civils i penals que corresponguin en cas d'infracció.

Protecció de Dades de caràcter personal

Sobre la base de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter personal PINTURAS PACHA informa que les dades rebudes són tractats amb l'exclusiva finalitat de la gestió del servei contractat i incorporades a la nostra base de dades.

L'usuari podrà en tot moment exercir el seu dret d'accés, rectificació i cancel.lació i oposar-se al tractament de les seves dades

Responsabilitats

PINTURAS PACHA es reserva el dret de poder modificar, sense previ avís, la informació, presentació i configuració del web.

PINTURAS PACHA no es responsabilitza dels virus que tinguin una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts.

PINTURAS PACHA es compromet a no publicar publicitat enganyosa.

Demani'ns pressupost sense compromís cv telf / fax 972 374 260 - 666 595 962 / 63