Pinturas Pacha
  • esp
  • cat

Pintura en general - Rehabilitació - Lloguer de camió

Pintures Pacha - Treballs realitzats

En cobrir totes les àrees possibles dins de les reformes, podem donar un servei complet als nostres clients garantint serietat en els nostres treballs i un acabat immillorable. Disposem de tècnics especialitzats en cada branca del sector, centrats des del primer moment en satisfer les seves necessitats, siguin mínimes o per contra de cap problema. Ens encarreguem de tot des del primer moment, sense cap esforç per la seva part. Acomodi mentre els nostres tècnics solucionen el seu problema.

No dubti en consultar-nos els seus dudas. Estarem aquí quan ens necessiti.

Mètode de treball

El nostre mètode de treball dóna la possibilitat d'accedir a llocs on la instal·lació de bastides convencionals no és possible o simplement encareix massa el treball.

Els treballs estan garantits per la professionalitat dels nostres operaris que estan perfectament formats i qualificats per a la realizacion de treballs d'alçada.

Els materials utilitzats en els nostres treballs porten la garantia de les primeres marques.

En cada cas es fa un estudi per determinar quin mètode de treball a utilitzar.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Neteja de façanes i treballs en vertical per a Girona i Catalunya. Treballs d'alçada i de difícil accés a Girona. Arranjaments, reformes, restauració i rehabilitació de façanes. Pintura, arrebossat, encofrat, neteja amb dolls d'aigua en edifici, naus, cases ...

Demani'ns pressupost sense compromís cv telf / fax 972 374 260 - 666 595 962 / 63